Onze vloot

Onze boten zijn voorzien van een 8pk motor, deze is zuinig en still. De eerste boot die wij hebben gekocht is de dolvijn. Dit is in 2021 gedaan en is ook de samenwerking met sloepverhuur aalsmeer begonnen. Later zijn de Aluships erbij gekomen om de vraag aan te kunnen. Ook hebben wij sinds kort een typisch Aalsmeerse boot erbij van het merk verhoef. 

Waar ligt de vloot

De vloot ligt op Oosteinderweg in Aalsmeer. Vanaf onze lokatie is het gemakkelijk varen naar verschillende plekken zoals de Kaag, brassemermeer en natuurlijk de prachtige vaarroutes op de westeinderplasssen.

Horregat, STROOk & markus pos

Deze boten zijn voorzien van alle gemakken die ervoor zorgen dat je een onvergetelijke dag op het water hebt! De drie boten exact dezelfde boten alleen met een andere naam. De boten zijn voorzien van een luxe kussenset

Dolvijn

Dit is de grootste boot die je kan varen zonder schipper, met de 5,5 meter en een 25pk yamaha motor is het heerlijk ruim varen op de wateren.

Verhoef

Nostalgisch varen? Dat kan bij ons ook! Bevaar de wateren van Aalsmeer op traditionele manier met een verhoef boot. De boot is geschikt voor max 4 personen maar is aan te raden voor een dagje varen met ze tweeën of met kinderen

lisslifeboat

Dit is de boot waarmee je heerlijk met groepen kunt varen, de boot komt altijd met schipper waardoor je zelf nergens meer aan hoeft te denken.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?