Tarieven

Borg bedraagt 150,-. Deze kunt u cash betalen op locatie of deze is bij te boeken bij het reserveren. (Ideal)

Voor bedrijven en groepen vragen wij om contact op te nemen

Schipper/vaarles

Vanaf dit jaar bieden wij ook schippers aan voor €50,- per uur bovenop de huurprijs van de boot. Met een schipper hoef je je geen zorgen te maken over de route en de tijd. Ook kan er dan onderweg een drankje genuttigd worden. Hiervoor dient er wel eerst contact opgenomen te  worden om te kijken of er die dag een schipper beschikbaar is. 

F.A.Q.

Bij onze boten heb je geen vaarbewijs nodig, gezond verstand is wel vereist.

Voor op de boot is het maximaal 6 personen,  hierbij tellen kinderen en dieren ook als één persoon. 

Ja dat mag! Zorg er wel voor dat de spullen netjes blijven. 

We begrijpen dat je niet met slecht weer wilt gaan varen en daarom kan je de reservering kosteloos verplaatsen naar een andere dag. Zo zorgen we ervoor dat je alsnog een leuke dag kunt beleven!

Voor bedrijven of personeelsfeestjes hebben wij een aparte regeling, neem hiervoor contact op met Info@devijnbootverhuur.nl.

Mocht je onverhoopt niet meer kunnen, dan kan je boeking tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verplaatsen. Binnen 24 uur voor de reservering zal de gehele verhuursom in rekening gebracht worden. 

Om bij ons een boot te huren moet je minimaal 18 jaar zijn, neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, deze is verplicht om een boot te huren. 

Jazeker!  Dat alles goed geregeld is vinden wij erg belangrijk, dit is terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem hier!

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?