Welkom bij devijnbootverhuur!

Geniet van het water en de rust.

Westeinderplas

De Westeinderplas is een groot en populair meer in Aalsmeer. Het meer is ongeveer 10 vierkante kilometer groot en is gelegen tussen Aalsmeer, Kudelstaart en Uithoorn. 

De Westeinderplas is zeer gevarieerd. Zo heb je tal van eilandjes waar je rustig door heen kan varen maar ook een grote plas waar je heerlijk het ankertje kan uitgooien.

Vaartijd

+- 0,5 uur

Kaag

De Kagerplassen (of kortweg de Kaag) is een uitgestrekt merengebied tussen de steden Leiden, Warmond en Sassenheim in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Het gebied is geliefd bij watersporters en biedt veel mogelijkheden voor zeilen, kanoën, roeien en vissen. Ook zijn er diverse eilanden en terrassen waar je heerlijk kunt genieten van de rust en het uitzicht over het water.

Vaartijd

+- 2 uur

Braassemermeer

Het Braassemermeer is een prachtig meer in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Het meer is ongeveer 400 hectare groot en biedt veel mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals zeilen, windsurfen, kanoën en roeien. Het is ook een populaire bestemming voor sportvissers vanwege de diverse vissoorten die er te vinden zijn. Het gebied rondom het Braassemermeer heeft een gevarieerd landschap met mooie fiets- en wandelpaden langs de oevers en door het omliggende polderlandschap. Kortom, het Braassemermeer is een mooie bestemming voor wie van watersport, natuur en recreatie houdt.

Vaartijd

+- 1 uur

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?